Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν. Χαρδαλιάς: «Επαγρύπνηση και συναγερμός για Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη και Ίο» - «Κίτρινα» επίσης 7 νησιά των Κυκλάδων…

15 Ιουλίου 2021 19:42

Στις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, δεν έκρυψε την ανησυχία του για 4 νησιά των Κυκλάδων τα οποία προκαλούν συναγερμό και χρήζουν επαγρύπνησης λόγω του αυξημένου αριθμού των κρουσμάτων τους. Αυτά είναι η Μύκονος, η Πάρος, η Σαντορίνη και η Ίος.

Όπως ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε, η Πάρος 7πλασίασε και η Μύκονος 4πλασίασε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid – 19 μέσα σε μόλις λίγες μέρες.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια, 7 είναι εκείνα που αλλάζουν επίπεδο και από «πράσινα» γίνονται πλέον «κίτρινα». Αυτά είναι η Άνδρος, η Τήνος, η Σύρος, η Κύθνος, η Αντίπαρος, η Μήλος και η Σέριφος.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού, από το Σάββατο 17 Ιουλίου όλοι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις και στην εστίαση αλλά και εκείνοι που εργάζονται στα επιβατικά πλοία και στα κρουαζιερόπλοια, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν 2 φορές την εβδομάδα test, ένα rapid και ένα self το οποίο θα δηλώνουν στην ΕΡΓΑΝΗ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr