Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με άρωμα Αμοργού η νέα διαφήμιση της ΜΑNGO

17 Σεπτεμβρίου 2021 18:16

Το γύρο του κόσμου κάνει η νέα διαφημιστική καμπάνια της διάσημης εταιρείας ένδυσης MANGOμε τίτλο «A MEDITERRANEAN DREAM». Το διαφημιστικό σποτ που έχει ήδη χιλιάδες προβολές «ταξιδεύει» τους θεατές σε υπέροχες τοποθεσίες της Μεσογείου.

Η παγκόσμια καμπάνια της MANGO έχει «άρωμα» Αμοργιανό καθώς ένα μέρος της γυρίστηκε στο νησί του απέραντου γαλάζιου. Μέσα στο καλοκαίρι συνεργείο της εταιρείας παραγωγής βρέθηκε στην Αμοργό όπου πραγματοποίησε γυρίσματα σε όλο το νησί με αποτέλεσμα να προβάλλει την μοναδική ομορφιά και γοητεία του νησιού.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την Αμοργό , την φιλοξενία των κατοίκων και τη συνεργασία με το Δήμο και δήλωσαν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να πρωταγωνιστεί το νησί του απέραντου γαλάζιου στη διαφημιστική καμπάνια της Mango.

H αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε σχετικά: «Η προβολή του νησιού είναι μεγάλη μέσα από την παγκόσμια της εταιρείας . Είναι βασική κατεύθυνση του Δήμου να προβληθεί η Αμοργός ως το ιδανικό σκηνικό για κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και διαφημιστικές παραγωγές».

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα