Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το… καλοκαίρι «επιμένει» στις Κυκλάδες! Σεπτεμβριάτικες διακοπές για χιλιάδες τουρίστες (Bίντεο)

27 Σεπτεμβρίου 2021 18:08

Τρεις μέρες απομένουν μέχρι τον δεύτερο φθινοπωρινό μήνα, τον Οκτώβρη, και ο καιρός μέχρι στιγμής είναι σύμμαχος των διακοπών για χιλιάδες, κυρίως ξένους τουρίστες που κατακλύζουν τα Κυκλαδονήσια, κυρίως τα πιο δημοφιλή.

Ωστόσο η σαφής αυτή επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσα στον Σεπτέμβρη, δύσκολα θα μπορούσε να προβλεφθεί στην αρχή της φετινής θερινής σεζόν. Τότε ακόμα και τα πλέον αισιόδοξα σενάρια δεν μπορούσαν να προβλέψουν ούτε το τεράστιο τουριστικό ρεύμα του καλοκαιριού πόσο μάλλον του φθινοπώρου.

Η κίνηση, τουλάχιστον στα πιο δημοφιλή νησιά που διαθέτουν άριστες υποδομές είναι αυξημένη αυτή την εποχή, λίγο πριν ο Σεπτέμβρης εκπνεύσει και μάλιστα, η «ναυαρχίδα» του Κυκλαδίτικου τουρισμού η Μύκονος φαίνεται να κρατά τα πρωτεία!

Οι μεγάλες εισροές τουριστών που «είδε» το νησί το καλοκαίρι, ακολουθούνται από μεγάλα ρεύματα κόσμου που απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού σε πιο ήρεμες συνθήκες μέσα στον Σεπτέμβρη. Οι εικόνες από την πολυκοσμία στο λιμάνι του νησιού μιλούν από μόνες τους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr