Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων

22 Οκτωβρίου 2021 14:42

Ο υπό σύσταση κατά τον Ν.4674/2020 Αναπτυξιακός Οργανισμός Νήσων Πάρου, Αντιπάρου και Αμοργού ενδιαφέρεται για τη συνεργασία με δύο άτομα για τις θέσεις: α) Διευθύνοντος/ουσας Συμβούλου β) Διευθυντή/ριας Τεχνικών Υπηρεσιών, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.

Για τη θέση του/της Διευθύνοντος/ουσας Συμβούλου προβλέπονται οι κάτωθι ειδικότητες:

ΠΕ ή ΤΕ Μηχανικών ή ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού ή ΠΕ Νομικός

Για τη θέση του/της Διευθυντή/ριας Τεχνικών Υπηρεσιών προβλέπονται οι κάτωθι ειδικότητες:

ΠΕ Μηχανικός πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης

Βασική προϋπόθεση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι:

Α) Για τη θέση του/ης Διευθύνοντος/ουσας Συμβούλου να κατέχει αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών, εκ των οποίων 5 χρόνια τουλάχιστον εμπειρία σε επιτελικές θέσεις ΟΤΑ ή δημόσιων φορέων και να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων και την επιχειρηματική, οικονομική και γενικότερα βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Β) Για τη θέση του/ης Διευθυντή/ριας Τεχνικών Υπηρεσιών να κατέχει αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών, να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στον σχεδιασμό και την εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων και την επιχειρηματική , οικονομική και γενικότερα βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών ενώ θα εκτιμηθεί και η ειδική εμπειρία σε επιτελικές θέσεις Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων του δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον μέχρι την Παρασκευή 29.10.2021 και ώρα 13:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κάτωθι διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , προσκομίζοντας τα εξής:
Αντίγραφο πτυχίου και τυχόν μεταπτυχιακών τίτλων.

Αποδεικτικά στοιχεία για την τεκμηρίωση εργασιακής εμπειρίας ως προς τον σχεδιασμό, την εκτέλεση αναπτυξιακών - ερευνητικών προγραμμάτων, καθώς και την επιχειρηματική, οικονομική και ειδικότερα στην βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών της Πάρου, Αντιπάρου και Αμοργού.

Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα.

Συστατικές επιστολές

ο Δήμαρχος Πάρου  ο Δήμαρχος Αμοργού

Μάρκος Κωβαίος

ο Δήμαρχος Αντιπάρου

Αναστάσιος Φαρούπος

ο Δήμαρχος Αμοργού

Ελευθέριος Καραΐσκος

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα