Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάξος: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη - Πώς τους «τσάκωσαν» οι αστυνομικοί

12 Αυγούστου 2022 12:33

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δύο άνδρες κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας που έκαναν για ναρκωτικά στη Νάξο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα του αλλοδαπού διακινητή και της συντρόφου του που ήταν και συνεργός του.

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, μόλις ο 37χρονος αλλοδαπός πούλησε δύο «φιξάκια» κοκαΐνης σε έναν 42χρονο Έλληνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και κατασχέθηκαν, όπως και 950 ευρώ, 421 δολάρια και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο αλλοδαπός.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία των αλλοδαπών, όπου εντοπίστηκε η 25χρονη σύντροφος και συνεργός του και συνελήφθη και αυτή, ενώ κατασχέθηκαν 152,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα τάμπλετ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή, αγορά, πώληση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Έκρυβαν κοκαΐνη και κάνναβη στο αυτοκίνητο

Τρεις Έλληνες βρέθηκαν σιδηροδέσμιοι, το βράδυ της Τετάρτης στην Καρδίτσα, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν και βρήκαν κρυμμένες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 168,7 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 95,6 γραμμαρίων, τρία ναρκωτικά χάπια MDMA και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και 250 ευρώ και οι επιβάτες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα