Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάξος: Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την υποστύλωση της γέφυρας Βουρβουριάς Νάξου

19 Αυγούστου 2022 15:24

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «Δ. ΞΕΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» για την εκτέλεση του έργου «Υποστύλωση γέφυρας Βουρβουριάς ν. Νάξου».

Κατόπιν του ελέγχου στατικής επάρκειας που διενεργήθηκε κρίθηκε αναγκαία η υποστήριξη της γέφυρας Βουρβουριάς που βρίσκεται επί του επαρχιακού δρόμου Χώρας - Χαλκείου, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης ο ανάδοχος υποχρεούται να περαιώσει το σύνολο των εργασιών εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η χρηματοδότηση του εν λόγω έργου θα πραγματοποιηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε για το προς υλοποίηση έργο:

«Σε ένα μικρό ορεινό χωριό της Νάξου, τη Βουρβουριά των έντεκα (11) μόνιμων κατοίκων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο έργο μας που αφορά την υποστύλωση της γέφυρας του χωριού.
Η μέριμνα και η φροντίδα μας για όλα τα νησιά, μικρά και μεγάλα καθώς και για όλους τους οικισμούς τους, έστω κι αν κατοικούνται από ελάχιστους κατοίκους αποδεικνύονται με έργα».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα