Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η 13η Γιορτή Πατάτας Νάξου – Food Experience Patata Naxos 2022 είναι... προ των πυλών (2-4 Σεπτεμβρίου)

01 Σεπτεμβρίου 2022 18:58

Πρώτα η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open «βρέθηκε» στην Νάξο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, της μίλησε για την εκδήλωση! Παράλληλα, μία... πρόγευση του τι θα δοκιμάσουν όσοι έλθουν στην Γιορτή έδωσε ο σεφ Χρήστος

Καλογερόπουλος, που έφτιαξε πατάτα Νάξου οφτή με ναξιώτικη ξινή μυζήθρα! Την live σύνδεση «έντυσαν» με όμορφες νησιώτικες μελωδίες εκείνοι που θα αναλάβουν να... ξεσηκώσουν με τον ίδιο τρόπο και τους επισκέπτες της Γιορτής, δηλαδή οι Στελλίνα Κονιτοπούλου, Νίκος Μάκαρης, Αντώνης Κονιτόπουλος και Βαγγέλης Κακλαμάνος!

Δείτε το απόσπασμα:
{https://www.youtube.com/watch?v=oxgNmd8BAEI&t=1s}

Λίγο αργότερα, με φόντο την εμβληματική Πορτάρα η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την 13η Γιορτή Πατάτας στην εκπομπή «Alpha Τώρα»! Για το event μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, την ώρα που ο καταξιωμένος Ναξιώτης executive chef, Στέλιος Κορρές, παρουσίαζε λιχουδιές με απόλυτη γευστική πρωταγωνίστρια την Πατάτα Νάξου! Και πώς έκλεισε η σύνδεση; Με την χορευτική ομάδα Νάξου «Αξοπατήματα» να... σέρνει τον χορό και την Στελλίνα Κονιτοπούλου, τον Νίκο Μάκαρη, τον Αντώνη Κονιτόπουλο και τον Βαγγέλη Κακλαμάνο να... δίνουν τον (νησιώτικο) ρυθμό!

Δείτε το απόσπασμα:
{https://www.youtube.com/watch?v=Ayw-mpp6Lac}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα