Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασούτης: 6 νέα καταστήματα σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη

23 Ιανουαρίου 2023 23:10

Ακόμη πέντε νέα καταστήματα λιανικής Μασούτη και ένα κατάστημα χονδρικής Μασούτη, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία Αφοί Δεναξά.

Τα νέα καταστήματα δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία μας σε Κυκλάδες κι Αττική, συγκεκριμένα:

Τα τέσσερα βρίσκονται στη Σαντορίνη: στο Καρτεράδο, στη Μεσσαριά, στο Εμπορειό, και στο Μεγαλοχώρι
το ένα στη Μύκονο: στο Γλάστρο, και
το τελευταίο στην Πάρο θέση Βίντζι.

Το κατάστημα, το οποίο προέρχεται από τη συμφωνία με την εταιρία ΣΥΝΚΑ, βρίσκεται λίγα μέτρα από το λιμάνι, απασχολεί 23 άτομα προσωπικό και διαθέτει τέσσερα ταμεία. Αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο 500 τ.μ. και λειτουργούν τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου, κοπής αλλαντικών και τυροκομικών κι έτοιμου ψημένου κοτόπουλου.

Κάτοικοι κι επισκέπτες της Σαντορίνης, της Μυκόνου και Πάρου μπορούν να απολαμβάνουν από δω και στο εξής καθημερινά τη μοναδική εμπειρία αγορών Μασούτη που χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλία, οικονομία κι εξυπηρέτηση, μεγάλες προσφορές, μοναδικά προνόμια κι εκπτώσεις με τη χρήση της mas card.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι τιμές, θα είναι πλέον δίπλα σε περισσότερους καταναλωτές. Σε απαιτητικές συνθήκες η εταιρεία  συνεχίζει να είναι κοντά στον Έλληνα καταναλωτή και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.

Με τα νέα καταστήματα η εταιρία Μασούτης φτάνει σε σύνολο τα 377 και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της. Σε απαιτητικές συνθήκες εξακολουθεί να είναι κοντά στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.

masoutis mykonos

masoutis santorini

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα