Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιάννης Βρούτσης: «Θωρακίζεται» η υγεία στα μικρά νησιά μας, με νέα πολύ ισχυρά κίνητρα!

10 Μαρτίου 2026 13:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΒΡΟΥΤΣΗΣ
  • ΥΓΕΙΑ
Ο Γιάννης Βρούτσης: «Θωρακίζεται» η υγεία στα μικρά νησιά μας, με νέα πολύ ισχυρά κίνητρα!

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενισχύεται σημαντικά χάρη στη μοναδική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, το οποίο διαθέτει 10.080.000€ σε ορίζοντα επτά ετών, με 1500 ευρώ το μήνα καθαρά και αφορολόγητα για τη στήριξη της παραμονής 80 ιατρών σε 50 μικρά νησιά της χώρας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον δωρητή Στέλιο Χατζηιωάννου που αναγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες της νησιωτικής Ελλάδας και στηρίζει έμπρακτα την ασφάλεια, την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας.
Για τις Κυκλάδες, η σημασία είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς 16 νησιά μας εντάσσονται στο πρόγραμμα: Αμοργός, Ίος, Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα, Θηρασιά, Σίκινος, Ανάφη, Κουφονήσια, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Σέριφος, Αντίπαρος, Κύθνος, Κέα, Σίφνος.
Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν στην πράξη ότι η δημόσια υγεία και η στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, για την αποτελεσματικότητά του. Μαζί, έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική και ουσιαστική συνεργασία για την ενίσχυση των δομών υγείας στις νησιωτικές περιοχές.
Συνεχίζουμε με σχέδιο, συνεργασία και πράξεις, για τα νησιά μας, για την Ελλάδα μας!

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Αντιπάρου: Σε λειτουργία το νέο Ιατρείο από την Δευτέρα 9 Μαρτίου
  • Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας με Περιφερειακά και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία
  • Ο Γιάννης Βρούτσης παρέδωσε στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) τον «Χάρτη του ελληνικού αθλητισμού», μέσω του e-Kouros
  • Η πρόληψη στον 21ο αιώνα βασίζεται στην αξιοποίηση των δεδομένων και την ψηφιακή καινοτομία
  • Η Υγεία στην Πάρο και την Αντίπαρο δεν χρειάζεται Photoshop, χρειάζεται Γιατρούς και Υποδομές.
  • Φολέγανδρος: Προσυμπτωματικός έλεγχος άνοιας από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο