Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επέτειος απελευθέρωσης της 7ης Μαρτίου στην Κω

07 Μαρτίου 2015 13:46

Στο μήνυμα του αλλά και στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κος Χ. Κόκκινος επισημαίνει:

Στην σημερινή κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας, η επέτειος της 7ης Μαρτίου, Ημέρας Απελευθέρωσης και Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα, μας θυμίζει τις διαχρονικές εθνικές αξίες του τόπου μας και τους ένδοξους αγώνες του Δωδεκανησιακού λαού.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, το μήνυμα αυτής της επετείου παραμένει διαχρονικό και μας θυμίζει ότι μόνο με υψηλό εθνικό φρόνημα και αφοσίωση στην Πατρίδα μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια των καιρών.
Οι νησιώτες της Δωδεκανήσου πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τους προγόνους τους που δεν σταμάτησαν ποτέ να ελπίζουν και να αγωνίζονται ακούραστα για την απελευθέρωση των νησιών μας και την ενσωμάτωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Έχουμε χρέος να τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας, να μην σβήσουμε ποτέ από την μνήμη μας την ένδοξη ιστορία του τόπου μας, και οφείλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια πίστη- που μας δίδαξαν ιστορικές στιγμές όπως αυτή της Ενσωμάτωσης-τους σύγχρονους αγώνες για ευημερία και προκοπή στα νησιά μας και στην πατρίδα μας. ΄΄

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr