Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ικανοποίηση Γ. Λεονταρίτη για την επέκταση της αεροπορικής σύνδεσης της Σύρου με τη Θεσσαλονίκη και τη συνέχιση των δρομολογίων της ASTRA Airlines τη χειμερινή περίοδο

09 Νοεμβρίου 2016 13:39

Την πλήρη ικανοποίησή του για τη συνέχιση των δρομολογίων της ASTRA Airlines και τον χειμώνα, με δύο δρομολόγια εβδομαδιαίως, που θα συνδέουν την Σύρο με την Θεσσαλονίκη, εξέφρασε με σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, που τόνισε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το "πέταγμα" της ASTRA Airlines στη Σύρο. Η θετική ανταπόκριση της εταιρείας στο αίτημά μας, για συνέχιση των πτήσεων και την χειμερινή περίοδο, παρά την ελλιπή στήριξη της γραμμής από τους Συριανούς επιχειρηματίες, αφού τα ποσοστά ενδιαφέροντος εκ μέρους της Σύρου προς την Βόρεια Ελλάδα, ήταν ελάχιστα σε αντίθεση με το μετακινούμενο επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, οφείλεται στον Πρόεδρο της εταιρείας Γιάννη Ζλατάνη, που πέρα από φίλος των Κυκλάδων, έχει αποδειχθεί και ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του τόπου. Αισθάνομαι την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά δημόσια που αφουγκράζεται τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου».

Μέσα σε μία περίοδο, που όλοι οι επιχειρηματίες και ειδικά οι αεροπορικές εταιρείες, που η δραστηριοποίησή τους αφορά σε έναν εξαιρετικά κοστοβόρο τομέα, είναι επιφυλακτικοί, σχετικά με την επιτυχία αντίστοιχων εγχειρημάτων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καταφέρνει να τους πείσει να επενδύσουν στα νησιά μας.

Πέρα από τα πολλαπλάσια τουριστικά και οικονομικά οφέλη για το νησί, η συνέχιση της αεροπορικής σύνδεσης της Σύρου με τη Βόρεια Ελλάδα και τη χειμερινή περίοδο συμβάλλει στο στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και ενισχύει την πεποίθησή μου για την καθιέρωση της γραμμής σε σταθερή βάση".

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τις προσπάθειές της για την επίτευξη του στόχου της βελτίωσης του μεταφορικού έργου με τη σύνδεση και των υπολοίπων νησιών (Νάξος, Πάρος) με τη Βόρεια Ελλάδα και άλλους προορισμούς.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr