Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλεκτροφωτισμός του οδικού δικτύου Μυκόνου και αναβάθμιση σχολικών υποδομών, οι προτεραιότητες της Περιφερειακής αρχής

01 Σεπτεμβρίου 2017 14:09

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου στην Άνω Μερά, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος και οι Αντιπεριφερειάρχες Γ. Λεονταρίτης και Σ. Μπρίγγος

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Άνω Μερά, με την παρουσία μεγάλου αριθμού δημοτών, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης και Διοίκησης, Στέλιος Μπρίγγος.

Η παρουσία των δημοτών, στην διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, έδωσε την ευκαιρία στους ίδιους να τοποθετηθούν σε μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν, αλλά και στους αιρετούς, να ακούσουν του πολίτες, να δώσουν απαντήσεις στα ζητήματα που τέθηκαν και να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις , ως προς τα επόμενα βήματα.

Το ζήτημα στο οποίο συμφωνήθηκε να δοθεί προτεραιότητα στο επόμενο διάστημα, είναι το οδικό δίκτυο και ειδικότερα ο ηλεκτροφωτισμός αυτού.
Στον Περιφερειακό Μυκόνου, οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση στην τεχνική υποδομή του ηλεκτροφωτισμού (υπόγεια καλωδίωση), θα ξεκινήσει ευθύς αμέσως μετά την ανάδειξη του αναδόχου του έργου, από την δημοπράτησή του, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου. Επόμενη προτεραιότητα είναι ο φωτισμός της Επαρχιακής Οδού από τον Περιφερειακό ως και την Άνω Μερά.

Συμφωνήθηκαν επίσης η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου για την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του νησιού και η χρηματοδότηση του Δήμου Μυκόνου από την Περιφέρεια, με το ποσό των 250.000 ευρώ, για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στην Άνω Μερά.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr