Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κατερίνα Μονογυιού στο πλευρό των ηλικιωμένων

20 Ιανουαρίου 2018 15:13

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου η Κατερίνα Μονογυιού, Πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, στην Πάρο, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κράτησε για αρκετή ώρα συντροφιά στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, συνομιλώντας μαζί τους τόσο για θέματα που απασχολούν τους ίδιους όσο και για θέματα που σχετίζονται με τα προβλήματα των ημερών μας, θέλοντας έτσι να τους κάνει να νιώσουν και πάλι ενεργά μέλη της κοινωνία μας και να μην αισθάνονται εγκατάλειψη και απομόνωση. Πρέπει να θυμόμαστε όλοι μας ότι οι άνθρωποι αυτοί που τώρα ζουν με τη θαλπωρή της εκκλησίας σε τέτοιου είδους ιδρύματα, κάποτε αγωνίζονταν όπως και εμείς σήμερα έχοντας προσφέρει ήδη πολλά στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν πρέπει λοιπόν να ζουν και να βρίσκονται εκεί εγκαταλελειμμένοι και μόνοι. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε για αυτούς και να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι τους φροντίζουμε και τους αγαπούμε. Πρέπει να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας και να τους προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας, ως ελάχιστη ανταπόδοση για αυτά που έχουν ήδη προσφέρει.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr