Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλείδωσε η υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Γλυνού για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Περιοδεία στην Πάρο και σε άλλα νησιά...

05 Οκτωβρίου 2018 14:10

Οριστική είναι η απόφαση του κ. Μανώλη Γλυνού να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.


Σύμφωνα με πληροφορίας μας, το ψηφοδέλτιο του κ. Γλυνού θα είναι πολυσυλλεκτικό και θα περιλαμβάνει πρόσωπα που έχουν δραστηριοποιηθεί σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας.
Ο κ. Γλυνός, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την Πάρο, είχε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών του νησιού. Κατόπιν συνέχισε την περιοδεία του σε άλλα νησιά της Περιφέρειας. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η υποψηφιότητά του έχει ήδη τη δυναμική της και έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες.

Ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έλαβαν από τον κόσμο των νησιών, γεγονός που ενισχύει την πεποίθησή τους ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι απαίτηση της κοινωνίας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr