Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση από τον Υπ. Υγείας, Α.Ξανθό, Προγράμματος Γονιδιακού Ελέγχου για τη νόσο "Νάξος"

21 Δεκεμβρίου 2018 14:26

Παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ν. Μανιού & Ν. Συρμαλένιου στη εκδήλωση έναρξης προγράμματος γονιδιακού ελέγχου για τη νόσο «Νάξος»


Ο βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Νίκος Μανιός και Νίκος Συρμαλένιος παρευρέθηκαν στη Νάξο, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση ανακοίνωσης του προγράμματος γονιδιακού ελέγχου για τη νόσο «Νάξος» που διοργανώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου και το Σύλλογο Φίλων για τη Μέριμνα & την Πρόληψη Σπανίων Καρδιαγγειακών Νοσημάτων «ΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ» με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας, κ. Αντρέα Ξανθό. Το πρόγραμμα αυτό αφορά την πρόληψη του αιφνίδιου νεανικού καρδιακού θανάτου με έλεγχο, σε πρώτη φάση, 5.000 ανθρώπων.

Νωρίτερα της ίδιας ημέρας, ο Υπουργός Υγείας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου και μίλησε στο συγκεντρωμένο προσωπικό του νοσοκομείου, λέγοντας ότι προτεραιότητα του Υπουργείου είναι να μπει σε λειτουργία το χειρουργείο του νοσοκομείου και να λειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος για τη βελτίωση και αναβάθμιση του νοσοκομείου και ανακοίνωσε την λειτουργία τριών πλωτών ασθενοφόρων για την διακομιδή ασθενών, το ένα από αυτά θα έχει ως έδρα τη Νάξο.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr