Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κομνηνός Στρογγύλης από τη Σύρο

12 Μαϊος 2019 17:48

Ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Κομνηνός Στρογγύλης από το νησί της Σύρου, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος «Όρθια Ελλάδα» στις εκλογές της 26ης Μαϊου.


O Κομνηνός Στρογγύλης γεννήθηκε στην Ερμούπολη. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Γυμνάσιο Ερμούπολης και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στην Αθήνα.
Υπήρξε πρωτοπόρος, τη δεκαετία του ΄80, στην καθιέρωση της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει τη δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση πολλών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών ενημερωτικών εκπομπών.

Διευθύνει τον τηλεοπτικό σταθμό «Σύρος ΤV1» και το ραδιοφωνικό σταθμό «FM1 Ραδιόφωνο». Παρουσιάζει μέχρι και σήμερα τη μακροβιότερη εκπομπή λόγου, ενημέρωσης και επικαιρότητας, στο Νομό Κυκλάδων και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τίτλο «Μπροστά από τις κάμερες».

Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ενώσεως των τηλεοπτικών σταθμών της ελληνικής περιφέρειας. Είναι μέλος της ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους), συμμετέχει ενεργά στα κοινά με διάφορες δράσεις και παρεμβάσεις, ασχολείται με την αυτοδιοίκηση και είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr