Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΥΑΘ: «Νέο σύγχρονο σύστημα απόσμησης βιολογικών»

27 Ιανουαρίου 2020 17:19

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Εμπορείου και της επίλυσης του χρόνιου προβλήματος της οσμής του βιολογικού, στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διερεύνησαν τις δυνατότητες του πλέον σύγχρονου συστήματος απόσμησης που εφαρμόζεται ήδη από την Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου.


Κατόπιν επικοινωνίας του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας Μανόλη Ορφανού και του Δημάρχου Ρεθύμνου και αναπληρωτή Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. Γιώργου Μαρινάκη, κλιμάκιο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. – ο πολιτικός προϊστάμενος και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Συκηνιώτης και ο προϊστάμενος των βιολογικών Κώστας Ζαφειρόπουλος – επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού στο Ρέθυμνο για να ενημερωθούν για το σύστημα της χημικής πλυντηρίδας.

Η ξενάγηση των δυο στελεχών, που διήρκησε πέντε ώρες, έγινε απλό τον Διευθυντή του τμήματος Περιβάλλοντος Μανώλη Βρυλάκη, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά για την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλης Ορφανός είχε ο ίδιος προκαλέσει συνάντηση με τους κατοίκους του Εμπορείου προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και τους είχε διαβεβαιώσει ότι θα επιλύσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το θέμα.

Προς αυτή την κατεύθυνση η υπόσχεση οδεύει προς την υλοποίηση της με στόχο να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά.

Ο στόχος της νέας Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας είναι όχι μόνον να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων που επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων αλλά και αυτό να γίνει και με τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr