Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο

20 Σεπτεμβρίου 2020 14:17

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποίησαν


συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε σχετικά με το έργο και τις δράσεις της Περιφερειακής Αρχής στο σύνολο των νησιών της περιφέρειας μας τόσο στις Κυκλάδες όσο και στα Δωδεκάνησα.

 

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν επίσης τα θέματα τόσο του μεταναστευτικού όπου η περιφερειακή αρχή σε συνεργασία με την κυβέρνηση έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να μειώσουν τις μεταναστευτικές ροές στην χώρα όσο και της πανδημίας όπου η περιφέρεια έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την στήριξη των νησιών μας σε συνεργασία με τον κάθε Δήμο ξεχωριστά με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλεια της υγείας τόσο των κατοίκων των νησιών όσο και των επισκεπτών όπου δέχονται τα νησιά ειδικά την καλοκαιρινή σεζόν.

Ο Περιφερείαρχης έκανε αναφορά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά και την μεγάλη προσπάθεια όπου καταβάλλεται καθημερινά για την εξεύρεση λύσεων με στόχο την στήριξη της νησιωτικότητας.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλαδων Πολυκρέτης Στάθης, ο αντιπρόεδρος Σιδερής Νικόλαος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Σπύρος Ψαρρός ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό καθώς και διαβεβαίωσε τον κ. Χατζημάρκο ότι η νεολαία θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον των νησιών μας και των συμπολιτών μας.

 

Για το Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr