Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αμοργού

12 Απριλίου 2021 19:32

Στην Αμοργό βρίσκεται ειδικό συνεργείο της εταιρείας G.SAMARAS S.A. για την εγκατάσταση παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης στο Κέντρο Υγείας Αμοργού. Πρόκειται για δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗΣ.

Ο Δήμος Αμοργού διεκδικώντας και αξιοποιώντας δημόσιους πόρους και αναζητώντας προσφορές και χορηγίες έχει ενισχύσει σημαντικά το Κέντρο Υγείας αναβαθμίζοντας τις παροχές υγείας προς τους πολίτες και στηρίζοντας σημαντικά το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Με μια αξιέπαινη δωρεά ενισχύεται το Κέντρο Υγείας του νησιού μας. Ευχαριστώ τους δωρητές μας και τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ.Ροϊλό για την αποδοχή της δωρεάς. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι προτεραιότητα μας και έχουμε καταφέρει να λειτουργούμε ένα Κέντρο Υγείας που συνεχώς αναβαθμίζεται. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Καθημερινά με διεκδικήσεις και έργα θα δουλεύουμε για να νιώθουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες ασφαλείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να ασκεί το λειτούργημα σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr