Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Χατζημάρκος: «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας, γιατί σας το οφείλουμε»

01 Οκτωβρίου 2021 16:41

Μήνυμα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την  Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

«Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, θα ήταν μεγάλη μου παράληψη να μην εκφράσω τον αμέριστο σεβασμό μου προς τους γηραιότερους συμπολίτες μας.

Σε αυτούς, στους οποίους οφείλουμε ό,τι είμαστε σήμερα.

Να τιμήσω τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τους θείους και τις θείες μας, πρόσωπα αγαπημένα, πρόσωπα συγγενικά και φιλικά.

Ειδικότερα, ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, δεδομένης της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης, η οποία έχει επιφέρει κλυδωνισμούς στην οικονομία και στην κοινωνία και ένα τεράστιο πλήγμα στην ποιότητα ζωής και στην ευεξία των ηλικιωμένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτοντας ως προτεραιότητα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των ατόμων της τρίτης ηλικίας ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα των Δομών Φροντίδας Ηλικιωμένων των νησιών με την αποστολή του απαραίτητου υγειονομικού υλικού και των κατάλληλων μέσων ατομικής προστασίας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε δομές και να εφαρμόζουμε μέτρα, που αποσκοπούν στην στήριξη των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας, στην διασφάλιση των συνθηκών αξιοπρεπούς τους διαβίωσης και στην προαγωγή της ενεργούς τους συμμετοχής στις τοπικές μας κοινωνίες.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που υπάρχετε στην ζωή μας.

Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας, γιατί σας το οφείλουμε».

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα