Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Βρούτσης: Για την απώλεια του Ιωάννη Παλαιοκρασσά

03 Οκτωβρίου 2021 14:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Γιάννης Βρούτσης: Για την απώλεια του Ιωάννη Παλαιοκρασσά

test2

test2

Η Νέα Δημοκρατία, οι Κυκλάδες και εγώ προσωπικά αποχαιρετούμε με θλίψη ένα σπουδαίο πολιτικό και εξαιρετικό άνθρωπο, τον Γιάννη Παλαιοκρασσά, που υπηρέτησε τις αγαπημένες του Κυκλάδες και τη Χώρα με ήθος, ανιδιοτέλεια, ευπρέπεια και ακεραιότητα.

Μέσα από την πολυετή και πετυχημένη πολιτική του διαδρομή, ξεχώρισε ως Υπουργός, Ευρωπαίος Επίτροπος, Βουλευτής, Επιστήμονας και Οικογενειάρχης.

Σεμνός, με σπάνιο ήθος, ήταν πάντα αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας, εργατικός και μαχητικός υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τις ιδέες του, την παράταξη και την πατρίδα. Αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στις Κυκλάδες, τις οποίες αγαπούσε ιδιαίτερα και εκπροσώπησε επάξια για χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, συμβάλλοντας με τις καίριες παρεμβάσεις του στον εκσυγχρονισμό των νησιών μας με σημαντικό έργο.

Προσωπικά, αισθάνομαι μεγάλη τιμή που βρέθηκα και εργάστηκα δίπλα του και έτσι είχα την ευκαιρία να γαλουχηθώ από την πολύτιμη εμπειρία, τις συμβουλές και την πολιτική του σκέψη. Μου πρόσφερε απλόχερα τη φιλία και τη στήριξή του και συνέβαλλε καθοριστικά στην δική μου πολιτική διαδρομή στις Κυκλάδες.

Η απώλειά του ειδικά για τις Κυκλάδες είναι αναμφίβολα μεγάλη, καθώς ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς υπήρξε αποδοτικός και εργατικός πολιτικός για τα νησιά μας, που του ανταπέδιδαν για χρόνια τη μεγάλη αγάπη που τους έτρεφε .

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο που υπεραγαπούσε».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Γ. Βρούτσης: «Ξανά το ελληνικό πόλο στην κορυφή του κόσμου» (Βίντεο)
  • Λύθηκε το πρόβλημα της κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη
  • Ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στην Τήνο συνοδευόμενος από Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές
  • Χρηστή Διοίκηση και Διαφάνεια σε όλα τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα με νέα διαδικασία σύναψης Μισθώσεων και Παραχωρήσεων
  • Ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στην Κύθνο, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη στον στίβο Κατερίνα Θάνου και τον Πρωταθλητή Ευρώπης στον στίβο Άγγελο Παυλακάκη
  • Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στη Μύκονο συνοδευόμενος από προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού- Ανακοινώνεται το έργο αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Κόρφο Μυκόνου