Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτυχημέμη περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο

05 Ιουνίου 2012 10:51

Οι επιτυχημένες περιοδείες του προέδρου της ΝΔ κου Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο και των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες σφυρηλατούν τη νέα κοινωνική συμμαχία στα νησιά μας.

Η ΝΔ κατέθεσε το επικαιροποιημένο κυβερνητικό της πρόγραμμα που εμπεριέχει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις και ο Αντώνης Σαμαράς απεύθυνε ανοιχτό προσκλητήριο για εθνική συνεννόηση και συνεργασία για έξοδο από την κρίση δίνοντας όραμα και ελπίδα.Την ίδια ώρα η διγλωσσία Τσίπρα "καλά κρατεί" και το ακοστολόγητο κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αποκορύφωμα του λαϊκισμού και της προχειρότητας.

Στη περιοδεία του στο νησί της Ρόδου (2 Ιουνίου 2012) ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τους πολίτες , συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο , είχε σύσκεψη με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού και επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και το λιμεναρχείο Ρόδου. Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες στη Μαλώνα και στις Καλυθιές αλλά και στην πόλη της Ρόδου , και ιδιαίτερα οι οδηγοί των ταξί.

Επιτυχημένες ήταν και οι περιοδείες των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες.

-Στη Σύρο (31 Μαίου 2012) με το βουλευτή της Α΄ Αθηνών κο Ν.Μηταράκη ο οποίος επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων , το Ναυπηγείο του Νεωρίου και συναντήθηκε με τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας μας κ.κ. Δωρόθεο και κ.κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη.

- Στην Τήνο και στη Μύκονο (1 Ιουνίου 2012) ο βουλευτής Αχαΐας κος Νίκος Νικολόπουλος όπου περιόδευσε και αντάλλαξε απόψεις με πολίτες και φορείς των νησιών καθώς και με τοπικά στελέχη της ΝΔ.

-Στην Πάρο (2 Ιουνίου 2012) ο βουλευτής επικρατείας κος Μιχελάκης όπου μίλησε σε επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Δ.Ο. της ΝΔ Πάρου και Αντιπάρου.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε στην περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στη Ρόδο και στις περιοδείες των στελεχών της παράταξης της ΝΔ σε Σύρο , Τήνο και Μύκονο και εντός της εβδομάδας συνεχίζει τις περιοδείες του στα νησιά των Κυκλάδων.

Χ.Κόκκινος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr