Εκτύπωση αυτής της σελίδας

34 εκατομμύρια για το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων - Τα ποσά που αναλογούν σε Πάρο, Αντίπαρο και Κυκλάδες

22 Οκτωβρίου 2021 17:13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΣΧΟΛΕΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
34 εκατομμύρια για το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων - Τα ποσά που αναλογούν σε Πάρο, Αντίπαρο και Κυκλάδες

test2

react2 2025

Υπογράφτηκε η κατανομή ποσού ύψους 33.980.172,00 € σε Δήμους της Χώρας για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις σχολικές μονάδες της Χώρας, για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Τα 34 εκ κατανέμοντα από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», Κατανέμενεται σε όλους τους δήμους και προορίζεται για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού σε θέσεις προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2021-22, σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων, αρμοδιότητας των οικείων Δήμων, για το χρονικό διάστημα έως και τον Δεκέμβριο του 2021.

posa kathriotita kyklades 21

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Αυτοί είναι οι σχολικοί και αθλητικοί χώροι του νησιού όπου τοποθετήθηκαν φύλακες – Μέρες και ώρες φύλαξης (Βίντεο)
  • Πάρος: Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Ταξιαρχών στις Καμάρες
  • Πάρος, «Με τρένα και με πλοία» - Ομιλίες για το δυστύχημα των Τεμπών
  • Έκθεση κόμικς με επίκαιρες προεκτάσεις και πηγή έμπνευσης τις Τρωάδες του Ευριπίδη «Τρωάδες: Πάλη στα Ερείπια»
  • Μπάσκετ ΕΣΚΚ: Δύο ματς στην Πάρο ο Μαρπησσαϊκός, τριπλή αποστολή στη Σαντορίνη ο Α.Ο.Π.
  • Ξεκινά το πρωτάθλημα γυναικών της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων - Τα βλέμματα σε Μαρπησσαϊκό και Α.Ο.Π.