Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φίλιππος Φόρτωμας: Να επανεξεταστεί η απόφαση για την Ανταποκρίτρια Ο.Γ.Α. του Δήμου Κέας

14 Ιανουαρίου 2022 16:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΦΟΡΤΩΜΑΣ
Φίλιππος Φόρτωμας: Να επανεξεταστεί η απόφαση για την Ανταποκρίτρια Ο.Γ.Α. του Δήμου Κέας

test2

test2

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ασφαλισμένοι του Δήμου Κέας μετά την απομάκρυνση της Ανταποκρίτριας τ. Ο.Γ.Α. ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκι.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψιν του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή της Δημάρχου Κέας, κ. Ειρήνης Βελισσαροπούλου, στην οποία αναφέρεται ότι ο θεσμός του ανταποκριτή ΟΓΑ είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την εξυπηρέτηση των αγροτών των απομακρυσμένων νησιωτικών περιοχών της χώρας, καθώς αποτελεί τη γέφυρά τους με την Κεντρική Διοίκηση.

Στην αναφορά του, ο βουλευτής Κυκλάδων, τόνισε την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης του Υπουργού, λαμβανομένων υπόψη των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, λόγω της νησιωτικότητας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Φίλιππος Φόρτωμας φέρνει στη Βουλή τις προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών στην νήσο Σύρο
  • Συνάντηση του Προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με μαθητές και γονείς του ομογενειακού σχολείου “A. FantisSchool”
  • Συνάντηση του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
  • Συνάντηση του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
  • Πανηγυρική συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού Διασποράς για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
  • Δήλωση του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα για την εκλογή του νέου Πάπα Λέοντα 14ου