Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χ.Κόκκινος: Για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Π.Σ.Ν.Αιγαίου

08 Ιανουαρίου 2013 00:12

Κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 7.1.2013, στη Σύρο, εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής.

Από το συνδυασμό Νέα Εποχή για τα νησιά μας, εκλέχθηκαν στις θέσεις του αντιπροέδρου και του του γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Κ. Κουκάς και ο κ. Γ. Ζωγραφίδης αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με δήλωσή του ο κ. Γ. Ζωγραφίδης, επανεντάχθηκε στη μείζονα μειοψηφία, στον περιφερειακό συνδυασμό Νέα Εποχή για τα νησιά μας.

Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχθηκε η κ. Α. Μπαφίτη, η οποία προτάθηκε από την πλειοψηφία. Στα πλαίσια της σύνθεσης απόψεων και της συναίνεσης που αναζητά η κοινωνία μας, αποφεύγοντας τη στείρα αντιπαράθεση, ο συνδυασμός Νέα Εποχή για τα νησιά μας στήριξε την υποψηφιότητα της κ. Α. Μπαφίτη.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου προεδρείου κ. Γ. Γκούφα, κ. Ι. Γιαννακάκη και κ. Ν. Χρυσόγελο για τη συνεργασία τους τα δύο χρόνια που πέρασαν.

Κατά την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής, επανεκλέχθηκαν από την παράταξη Νέα Εποχή για τα νησιά μας, οι κ. Χ. Κόκκινος και Γ. Παπαμανώλης με αναπληρωματικούς τους κ. Ι. Γιαννακάκη και Κ. Κουκά.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr