Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Γ. Βρούτση με τους κτηνοτρόφους της ορεινής Νάξου

22 Ιουνίου 2022 12:53

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ., Γιάννης Βρούτσης, τηνΤετάρτη 22 Ιουνίου2022θα βρίσκεται στη νήσοΝάξο, προσκεκλημένος σε εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τον Πρωτογενή Τομέα στη Νάξο.

Hεκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων της ορεινής Νάξου και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλοτίου.

Στη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Βρούτσηςθα επισκεφθεί την πρότυπη οικογενειακή Τυροκομική Μονάδα Μπαμπούνη, στην οποία παράγεται το περίφημο ΠΟΠ Αρσενικό Τυρί Νάξου, καθώς επίσης και ταπαραδοσιακά Μυζήθρα, Ανθότυρο, Ξινότυρο και Ξινομυζήθρα.
Επιπλέον, θα έχει συνάντησημε τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδωνκ. Δημήτριο Λιανό και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Έπαρχο κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας του νησιού κα. Καλλίτσα Φραγκίσκου, τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλοτίου κ. Βασίλειο Κρασσά και τονΠροέδρο της Δημοτικής Κοινότητας Απειράνθου κ. Εμμανουήλ Αυγερινό. Τέλος, θα συναντήσειτον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νάξου Ν.Δ. κ. Αντώνιο Μανιό και τα στελέχη της κομματική οργάνωσης της Ν.Δ..

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα