×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσία Χ. Κόκκινου στις εκδηλώσεις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Περιοδεία σε Τήνο,Πάρο και Αντίπαρο

16 Αυγούστου 2013 01:36

Ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ μετέβη στις 14 και 15/8/13 στην Τήνο και στην

Πάρο όπου συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον ειρτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

-Στις 14/8/2013 παραβρέθηκε στην Τήνο, στις επετειακές εκδηλώσεις των 73 χρόνων από τον τορπιλισμό του Κ/Δ ΕΛΛΗ και στη συνέχεια στον Διοαρχερατικό Εσπερινό , προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωρόθεου Β΄.

Το βράδυ της ίδιας μέρας συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νησιού παρακολούθησε τη νυχτερινή λειτουργία στον Καθολικό Ιερό Ναό της Παναγίας στο Βρυσί της Τήνου χωροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Νικολάου.

-Το πρωί της 15ης Αυγούστου 2013 παρακολούθησε τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου και στη συνέχεια μετέβη στην Πάρο όπου συμμετείχε στη λιτάνευση της Ιερής και Θαυματουργής εικόνας της Παναγιάς Εκατονταπυλιανής και στη δέηση που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του νησιού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξιας Καλλίνικου.

Κατά την παρουσία του στην Πάρο περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Παροικιάς και της Νάουσας, είχε συναντήσεις με πολίτες του νησιού και επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας. Μετά από τρία χρόνια , το Κέντρο Υγείας απέκτησε Διοίκηση, ενισχύθηκε σε ιατρικό προσωπικό και επιβάλεται να επισπευθούν οι διαδικασίες για τη στήριξή του σε νοσηλευτικό προσωπικό και στην κάλυψη θέσης Παιδιάτρου. Συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Μπιζά και τον κο Ροδίτη , συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κο Βλαχογιάννη και την επικεφαλής της Μειοψηφίας κα Πρωτολάτη και περιόδευσν στα 'εργα που πραγματοποιούνται στο Αεροδρόμιο.

-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στην Αντίπαρο όπουείχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κο Λεβεντάκη όπου συζήτησαν τηνπορεία των έργων στο νησί και τις αναγκαίες δράσεις της Τουριστική Προβολής.

Η φετεινή χρονιά ΄΄δείχνει΄΄ περισσότερες αφίξεις τουριστών στην Πάρο και στην Αντίπαρο και επιβάλλεται να γίνει σωστός προγραμματισμός σε αναπτυξιακές δράσεις , έργα και προβολή του νησιού με την συνεργασία όλων των πολιτειακών παραγόντων ώστε να διατηρηθεί η Τουριστική κίνηση σε υψηλά επίπεδα και την επόμενη χρονιά.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr