Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατερίνα Μονογυιού: Το Mykonos Running Festival ενώνει τους φίλους του αθλητισμού με σπουδαίους αθλητές και Ολυμπιονίκες

03 Οκτωβρίου 2022 12:38

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, όπου πραγματοποίηθηκε η Τελετή Ειρηνοδρομίας του 1ου Mykonos Running Festival.

Το παρών έδωσε και ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα Sulaiman Almazroui, με τον οποίο η βουλευτής Κυκλάδων και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διατηρεί άριστες σχέσεις. Το Mykonos Running Festival τίμησαν με την παρουσία τους σπουδαίοι αθλητές όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Μάκης Καλαράς, ο Γιώργος Πρίντεζης, η Βασιλική Μιλλούση, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Σόνια Τσεκίνη Μπουδούρη και ο Χρήστος Βολικάκης. Το 1ο Mykonos Running Festival διοργανώνεται από τον Δήμο Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 «Το 1ο Mykonos Running Festival είναι γεγονός και είμαι σίγουρη ότι με συνεχή προσπάθεια θα γίνει θεσμός. Ο αθλητικός τουρισμός αναπτύσσεται διαρκώς, διαθέτει τεράστια δυναμική, εμπλουτίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και συμβάλλει καθοριστικά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που η γενέτειρα μου, η Μύκονος, μέσα από το Mykonos Running Festival ενώνει μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού με σπουδαίους αθλητές και Ολυμπιονίκες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού.

 Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Θεοχάρη και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Μυκόνου, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού κ. Σοφίας Ζαχαράκη, του τομεάρχη τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Φιορεντίνου και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου κ. Γιώργου Πολυκανδριώτη. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε η πολύ καλή πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού και η περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα