Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών στις Κυκλάδες

05 Οκτωβρίου 2022 14:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών στις Κυκλάδες

test2

test2

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 894.178,00 € που εγκρίθηκε από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η οποία αφορά συνολικά 1.291 αμπελοκαλλιεργητές οινοποιήσιμων αμπελώνων των νησιών των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, για 105 παραγωγούς, εγκρίθηκε το ποσό των 24.892,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, για 625 παραγωγούς, εγκρίθηκε το ποσό των 580.256,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας – Κύθνου, για 53 παραγωγούς εγκρίθηκε το ποσό των 18.051,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου, για 28 παραγωγούς το ποσό των 9.560,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, για 9 παραγωγούς, εγκρίθηκε το ποσό των 4.238,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για 176 παραγωγούς, εγκρίθηκε το ποσό των 61.147,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, για 193 παραγωγούς, το ποσό των 130.976,00 €, στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, για 28 παραγωγούς, εγκρίθηκε το ποσό των 15.543,00 € και τέλος, στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, για 74 παραγωγούς, εγκρίθηκε το ποσό των 49.545,00 €.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της απόφασης του Υπουργείου, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Ο πρωτογενής τομέας, είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, στήριξε και στηρίζει έμπρακτα τους παραγωγούς, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, ο οποίος ενισχύει έμπρακτα τον τομέα της αμπελουργίας και τους παραγωγούς οινοποιήσιμων αμπελώνων των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε μαζί!».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στις Κορακιές
  • Στην Πάρο ο Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση Έυη Μωραϊτίδου
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών (Βίντεο)
  • Πόλεμος στην Ουκρανία - WSJ: Κατάπαυση πυρός αν πάρει Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ - Η πρόταση που κατέθεσε ο Πούτιν
  • Απάντηση του ΥΠΕΞ στη Ρηματική Διακοίνωση της Αιγύπτου για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών
  • Παραιτήθηκε από τη θέση Συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ η Καλλιόπη Σεμερτζίδου