Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κατερίνα Μονογυιού παρέλαβε για λογαριασμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το βραβείο του Φίλου του Ισραήλ στην πρώτη εκδήλωση του Taglit στην Ελλάδα

07 Νοεμβρίου 2022 18:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Κατερίνα Μονογυιού παρέλαβε για λογαριασμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το βραβείο του Φίλου του Ισραήλ στην πρώτη εκδήλωση του Taglit στην Ελλάδα

test2

test2

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στο πρώτο γκαλά που πραγματοποίησε το Taglit (:Birthright Israel) στην Ελλάδα, ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον κόσμο ο οποίος εγκαινίασε την παρουσία του στη χώρα μας με την πρώτη εκδήλωση του.

Η Κατερίνα Μονογυιού παρέλαβε για λογαριασμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το βραβείο του Φίλου του Ισραήλ που απένειμε ο Πρόεδρος του Taglit – Birthright Israel στην Ελλάδα και Εκτελεστικός Πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας του Ομίλου Joseph Sassoon κ. David Sassoon. O κ. David Sassoon είναι ένας αληθινός φιλέλληνας με ιστορικές οικογενειακές ρίζες στην Ελλάδα καθώς η γιαγιά του Hannah Rochel Jacque de Menasche και ο πατέρας του Solomon Elias Sassoon έχουν γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin, ο οποίος είχε ιδιαίτερα σημαντική συμβολή στις Ελληνοϊσραηλινές σχέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Noam Katz και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Taglit στην Ευρώπη κ. Doron Zentner.

  Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραλαμβάνω το βραβείο του Φίλου του Ισραήλ για λογαριασμό του Πρωθυπουργού μας, ο οποίος γνωρίζουμε πόσο αγαπάει τους Ισραηλινούς και το Ισραήλ. Μας συνδέουν πάρα πολλά πράγματα ιστορικά και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας γιατί μας ενώνουν πράγματα και δεν μας χωρίζουν. Μπορούμε ο ένας με τον άλλον να προσφέρουμε πολλά στη χώρα μας και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας. Είμαστε λαοί που έχουμε περάσει πολλά και οφείλουμε ο ένας με τον άλλον να βρισκόμαστε κοντά.  Ελλάδα και Ισραήλ έχουν ιστορική φιλία και μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία και η παρουσία του Taglit στη χώρα μας προσφέρει μια ακόμη διάσταση στις σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ, ενισχύοντας τον δεσμό μεταξύ των Ελλήνων Εβραίων της Διασποράς και του Ισραήλ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

monogiou taglit 1

monogiou taglit 2

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης Αλέξη Αθανασίου για το μέλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού
  • Το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030 κεντρικό θέμα της συνάντησης των 13 Περιφερειαρχών της χώρας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (Bίντεο)
  • Θανάσης Μαρινόπουλος: Τι θέλει ο Άνθρωπος...
  • Επικοινωνία Μητσοτάκη με Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά - Ελληνική αντιπροσωπεία μεταβαίνει στην Αίγυπτο τη Δευτέρα (Βίντεο)
  • Την προστασία των ιδιοκτησιών που επί 40 χρόνια βρίσκονταν εντός των ορίων οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων, ζητά με απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο
  • Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα έχουν αύριο Παρασκευή οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας