Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποιεί η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου

07 Δεκεμβρίου 2013 02:44

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, η κα Καλογήρου συγκάλεσε  έκτακτη σύσκεψη με στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τη συμμετοχή του

Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη και υπηρεσιακών παραγόντων  των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που εδρεύουν στη Σύρο. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε ο συντονισμός των συναρμόδιων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές στη Ρόδο και την Ψέριμο, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της 22ης και της 23ης Νοεμβρίου.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα τα οποία σχετίζονται με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις έργων στα νησιά της Άνδρου, Νάξου, της Αμοργού και  της Κιμώλου, με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δύο υπηρεσιών προκειμένου, με την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας,  να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. είχε συνάντηση συνεργασίας με την Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Κατάστασης Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης Κυκλάδων και αφού διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος, συνεχάρη τα στελέχη του για την ανταπόκρισή τους στις υψηλές απαιτήσεις της λειτουργίας Υπηρεσίας μιας Στάσης (one stop shop) η οποία  από τις 30.9.2013  λειτουργεί καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των νησιών των Κυκλάδων. Τέλος, παραβρέθηκε στην ορκωμοσία 15 πολιτών οι οποίοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr