Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Ελευθερίας Φτακλάκη με τον Αντιπρόεδρο της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου

23 Ιανουαρίου 2014 19:57

Στο γραφείο της υποδέχθηκε την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Ελευθερία Φτακλάκη, τον Αντιπρόεδρο της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου, Γιάννη Κουρέλη.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του «2014 Έτος Πολιτισμού για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου» αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι προτάσεις της Φιλοτελικής Ένωσης που αφορούσαν στη δημιουργία γραμματοσήμων και βινιετών (ετικέτες με ζωγραφική διακόσμηση που επικολλώνται στο πίσω μέρος των φακέλων). Το σχέδια για τα εν λόγω γραμματόσημα και ετικέτες θα επιλεγούν μετά από διαγωνισμό ζωγραφικής που θα διενεργηθεί στα σχολεία του νησιού μας, και θα αναδείξουν το «Έτος Πολιτισμού» μέσα από την καθημερινή χρήση της ταχυδρομικής υπηρεσίας, αλλά και μέσα από το πάθος για τον φιλοτελισμό.

Συζητήθηκε επίσης η ιδέα διοργάνωσης έκθεσης με τις συλλογές φιλοτελιστών. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Φτακλάκη, ο φιλοτελισμός αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς παρατηρεί την ιστορία μέσα από την δημιουργική και καλλιτεχνική ματιά. Το Έτος Πολιτισμού προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξουμε την πολύπλευρη πολιτισμική μας ταυτότητα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr