Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φίλιππος Φόρτωμας: Να επανέλθει άμεσα το επιδοτούμενο δρομολόγιο της Θηρασιάς

17 Φεβρουαρίου 2023 21:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φίλιππος Φόρτωμας: Να επανέλθει άμεσα το επιδοτούμενο δρομολόγιο της Θηρασιάς

test2

test2

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θηρασιά μετά την διακοπή του επιδοτούμενου δρομολογίου του σκάφους «Ε/Γ – Δ/Ρ Θηρασιά ΙΙ Ν.Θ. 47», που την συνέδεε με το Αμμούδι Θήρας, ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψιν του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή της Κοινότητας Θηρασιάς, αναφορικά με τη διακοπή του εν λόγω επιδοτούμενου δρομολογίου, στην οποία αναφέρεται ότι το δρομολόγιο είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Θηρασιάς, καθώς είναι το μοναδικό μέσο που εξυπηρετεί το ταχυδρομείο, τη μετάβαση κατοίκων και επαγγελματιών, την τροφοδοσία του νησιού, αλλά και την αποστολή των φαρμάκων, αφού το σκάφος συχνά επιτελεί και χρέη «πλωτού ασθενοφόρου».

Στην αναφορά του ο Βουλευτής τόνισε ότι είναι αναγκαία η επαναφορά του άκρως απαραίτητου αυτού δρομολογίου, το οποίο ικανοποιεί έναν πολύ μεγάλο όγκο των αναγκών των κατοίκων της Θηρασιάς.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Οι πολίτες από αύριο μέσω του myinfo.gov.gr εκδίδουν Προσωπικό Αριθμό – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 34 ερωτήσεις και απαντήσεις
  • Κ. Μητσοτάκης: Έκπτωση Πρυτάνεων αν δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους (Bίντεο)
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή σε κάθε μορφή παρότρυνσης, ανοχής ή συγκάλυψης της βίας, από δημόσιες τοποθετήσεις και από πράξεις ή παραλείψεις»
  • Δυναμική Παρουσία του Δήμου Τήνου στην Attica Green Expo 2025 – Στο Επίκεντρο η Βιώσιμη Ανάπτυξη και ο Θεματικός Τουρισμός
  • Kατερίνα Μονογυιού: 40.000.000 € για την αποπληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου – Ουσιαστική στήριξη στους νησιώτες μας
  • Ζελένσκι: «Xτυπήσαμε τη ρωσική αεροπορία με 117 drones, λαμπρό αποτέλεσμα που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας»