Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για την 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου 2023 14:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΜΟΡΓΟΣ
Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για την 25η Μαρτίου

test2

test2

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα θρησκευτικής και εθνικής ομοψυχίας, είναι ημέρα υπερηφάνειας, τιμής και εθνικής μνήμης. Γιορτάζει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία .

Ο Αγώνας για την Ελευθερία και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στην συνείδηση όλων μας. Η διπλή γιορτή της πατρίδας μας ξεχειλίζει αξίες και διδάγματα που διαχρονικά μας ενώνουν, μας εμπνέουν, μας καθοδηγούν.

Η Ενότητα, η Πίστη, η Ομοψυχία, η Αυταπάρνηση, η Θυσία για την πατρίδα είναι η εθνική παρακαταθήκη που έχουμε χρέος να διαφυλάττουμε και να μεταδίδουμε στις νεότερες γενιές.

Οι Αγωνιστές του ’21 μας διδάσκουν πως το πάθος για Δικαιοσύνη και ο πόθος για ανεξαρτησία και ειρήνη νικούν κάθε απειλή όσο ισχυρή κι αν φαντάζει.

Ας υψώσουμε στα σπίτια μας το γαλανόλευκο σύμβολο της Πατρίδας μας, την ένδοξη σημαία μας, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής σε εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερίας μας.

Ζήτω η Ελλάδα!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αμοργός: O Σπύρος Χατζηαγγελάκης πηδάει από τα βράχια χωρίς μαγιό
  • Θαλάσσια διακομιδή από την Αμοργό
  • Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Αμοργού
  • Σε Νάξο και Σχοινούσα ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης
  • Επίσκεψη Δημάρχου Πάρου στα έργα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς
  • Πέθανε ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων Γιώργος Παπαμανώλης