Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φίλιππος Φόρτωμας: «Η δέσμευση που έγινε πράξη! 2.000.000 ευρώ για το Δημαρχείο Σύρου»

28 Μαρτίου 2023 01:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φίλιππος Φόρτωμας: «Η δέσμευση που έγινε πράξη! 2.000.000 ευρώ για το Δημαρχείο Σύρου»

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Σε συνέχεια της επίσημης πρόσκλησης που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας προς τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, σχετικά με το έργο «Αποκατάσταση των όψεων του Δημαρχείου Σύρου-Ερμούπολης» ύψους έως 2.000.000 ευρώ, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με δική μου παρέμβαση, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Δήμαρχο Σύρου κ. Νικόλαο Λειβαδάρα στις 13 Φεβρουαρίου, υπήρξε δέσμευση για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης των όψεων του Δημαρχείου Σύρου-Ερμούπολης. Σήμερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός υπέγραψε τη σχετική πρόσκληση και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή του, όσο και για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα για όλα τα θέματα που αφορούν τις Κυκλάδες. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει σταθερά δίπλα στους νησιώτες, στηρίζοντας σημαντικά έργα, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση! Συνεχίζουμε μαζί!»

fortomas syros23

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παραδόθηκε η φρεγάτα Κίμων - «Με τις τέσσερις Belharra ο Ελληνισμός έχει το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της Ιστορίας του» είπε ο Δένδιας (Βίντεο)
  • Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2026
  • Η Μαρία Καρυστιανού προανήγγειλε κόμμα: «Είμαι στην πρώτη γραμμή, πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» - Οι προϋποθέσεις που έθεσε
  • ALCO: Στις 12 μονάδες με double score το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, αναποφάσιστος ένας στους πέντε ψηφοφόρους (Βίντεο)
  • Η Κωνσταντοπούλου έστησε ξανά καβγά on air: Είναι άθλιο αυτό που κάνεις, είπε σε δημοσιογράφο και αποχώρησε από τη συζήτηση (Βίντεο)
  • Real Polls: Τι θα γινόταν αν όλα τα κόμματα πήγαιναν στις εκλογές με άλλους αρχηγούς; Πέφτει στο 22% η ΝΔ, εκτοξεύεται στο 17,2% το ΠΑΣΟΚ