Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη της Μ. Χανιώτη στον δήμαρχο Σύρου, Νίκο Λειβαδάρα

30 Μαρτίου 2023 18:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη της Μ. Χανιώτη στον δήμαρχο Σύρου, Νίκο Λειβαδάρα

test2

test2

Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κυκλάδων, Μαρία Χανιώτη, βρέθηκε σήμερα στη Σύρο, όπου επισκέφθηκε τον δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα. Την κ. Χανιώτη συνόδευε το μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και αναπληρώτρια συντονίστρια Νησιωτικής Πολιτικής, Καίτη Γιαννακά.

Η συνάντηση με τον κ. Λειβαδάρα ήταν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
- Η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του στρατοπέδου στον δήμο Σύρου Ερμούπολης, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
- Το λειτουργικό κόστος της ΔΕΥΑΣ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου), αφού η Σύρος είναι το μοναδικό νησί που υδροδοτείται αποκλειστικά -και μόνο- από την αφαλάτωση. Με την αύξηση του κόστους ενέργειας το λειτουργικό κόστος έχει αυξηθεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα τη δημιουργία χρέους στη ΔΕΗ, το οποίο ξεπερνά τα 3.5 εκ. ευρώ.
- Συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν την υποστελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, «Βαρδάκειο και Πρώιο».
- Θέματα της νησιωτικής πολιτικής.
Τέλος, η υποψήφια βουλευτής, Μαρία Χανιώτη, συνεχίζει τις επισκέψεις της και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Πιθανή η Προανακριτική (Βίντεο)
  • Στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival 2025 ο Γιάννης Βρούτσης
  • Η Κίνα λέει πως «επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες» της εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ
  • Μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού προς τους μαθητές για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
  • Πρόσκληση 11ης Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμοργού 2025
  • Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της EPAS του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα