Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σέριφο

02 Μαϊος 2023 13:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σέριφο

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στο νησί της Σερίφου βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες και συζήτησε μαζί τους για όλα τα έργα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση προώθησε και χρηματοδότησε στο νησί.

Στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής, τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε όραμα, σχέδιο, στρατηγική και στόχους και απέδειξε εμπράκτως τη στήριξη των νησιών μας. Για το λόγο αυτό η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον της χώρας αλλά και των Κυκλάδων.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Στη Σέριφο, οι κάτοικοι έχουν διαπιστώσει τα θετικά αποτελέσματα της Κυβέρνησης αυτά τα τέσσερα χρόνια και γνωρίζουν ότι στις εκλογές θα κριθεί, αν στη νέα εξαιρετικά σημαντική περίοδο θα επικρατήσουν οι δυνάμεις που επιθυμούν να διασφαλίσουν τις θετικές κατακτήσεις και τα επιτεύγματα της χώρας ή οι δυνάμεις λαϊκισμού, αναχρονισμού, δημαγωγίας, και οπισθοδρόμησης, που θα ανακόψουν αυτήν την πορεία. Συνεχίζουμε #mazi σταθερά, μπροστά!»

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • ΚΠΙΣΝ: Ενα οικοσύστημα φωτός και ήχου, χριστουγεννιάτικη αγορά -Δωρεάν σινεμά, άλλη ταινία κάθε βράδυ
  • O Εμμανουήλ Σκοπελίτης νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Σύρου
  • Υπογράφηκε, από τον Γιάννη Βρούτση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Προγραμματική Σύμβαση της ολοκλήρωσης ενός ακόμα σημαντικού Έργου αναγέννησης αθλητικής εγκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα
  • Το μήνυμα του νέου προέδρου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Ν.Δ. Στάθη Μπαρμπούνη
  • Επανέρχονται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους (Βίντεο)
  • Μητσοτάκης: Απόφασή μας να στηρίξουμε τις οικογένειες με παιδιά - Οι τράπεζες να στηρίζουν τα νέα ζευγάρια για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι