×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχάλης Κόκκινος στη συνάντηση με ξενοδοχοϋπαλλήλους: Η Περιφέρεια δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στην καταστροφή της κοινωνικής ζωής του τόπου.

14 Μαϊος 2014 17:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μιχάλης Κόκκινος στη συνάντηση με ξενοδοχοϋπαλλήλους: Η Περιφέρεια δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στην καταστροφή της κοινωνικής ζωής του τόπου.

test2

test2

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων της περιοχής μας είχε σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την Νησιωτική

Ανατροπή Μιχάλης Κόκκινος, στον οποίο και τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τα κυριότερα θέματα που επεσήμαναν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι αυτά της «μαύρης» εργασίας και του επιδόματος ανεργίας το οποίο ως γνωστό έχει μειωθεί σε μερικούς μήνες και αυτό δίνεται υπό προϋποθέσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Νησιωτικής Ανατροπής Μιχάλης Κόκκινος επεσήμανε πως θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, αφενός για να γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι για την πάταξη της παράνομης εργασίας και αφετέρου για την επαναφορά του επιδόματος ανεργίας όπως ήταν, προσθέτοντας πως «η Περιφέρεια δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στην καταστροφή της κοινωνικής ζωής του τόπου».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet