Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mε αμείωτο ρυθμό η Κατερίνα Μονογυιού επισκέπτεται τα νησιά των Κυκλάδων

22 Ιανουαρίου 2015 16:19

Την περιοδεία της συνεχίζει η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού στα νησιά Νάξο, Σαντορίνη, Mήλο και Κίμωλο τις τελευταίες ημέρες.

Κατά την επίσκεψη της στο νησί της Νάξου, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΖΕΥΣ τόνισε ότι το μείζον που πέτυχε η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η διάσωση της χώρας το 2012. Στις 25 Ιανουαρίου η χώρα μας είτε θα βγει για πάντα από την κρίση είτε θα μπει σε εθνική περιπέτεια.

Η κ. Μονογυιού δεν παρέλειψε να επισκεφτεί καταστήματα της χώρας της Νάξου καθώς και αρκετά χωριά του νησιού όπου ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Θερμή υποδοχή της επεφύλαξαν οι παίκτες του Α.Ο Πανναξιακού μέσα στο πλοίο Blue Star Patmos με τους παίκτες της Ναξιώτικης ομάδας να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και την στήριξή τους στην υποψήφια βουλευτή κ. Κατερίνα Μονογυιού η οποία έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται κοντά στην νεολαία και την στηρίζει δηλώνοντας ότι στηρίζει τα κυκλαδίτικα αθλητικά σωματεία και παλεύει για την καλύτερη διασύνδεση των νησιών, που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις τους.

Στη Σαντορίνη έδωσε το παρόν στην εκπομπή "Εν Θήρα" στο τοπικό κανάλι Τα Νέα Σαντορίνης και στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Μυτιληναίο, όπου ανέπτυξε τις θέσεις της για τον τουρισμό και έστειλε το δικό της πολιτικό μήνυμα στους πολίτες της Σαντορίνης λέγοντας, ότι η χώρα βίωσε μια κατάσταση που δεν ξανάζησε ποτέ σε ειρηνική περίοδο, που όμως με τη σύνεση και την αποφασιστικότητα της Ν.Δ. φτάνουμε στο τέλος της ύφεσης γυρίζοντας στην ανάπτυξη. Επίσης, η κ. Μονογυιού πάντα κοντά στους απλούς ανθρώπους είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με δεκάδες πολίτες, ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, δηλώνοντας αρωγός και συμπαραστάτης στα

προβλήματα τους. Τέλος, παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης "Το Αρκάδι".

Στην συνέχεια η κ. Μονογυιού παρακολούθησε τον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Α1 ΑΟ Θήρας – ΑΕΚ, στον οποίο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος.

Κατά την επίσκεψη της στο νησί της Μήλου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των ΚΑΠΗ Μήλου, ενώ νωρίτερα είχε κατ' ιδίαν συνομιλίες με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη. Ακόμη, επικοινώνησε με τους κατοίκους του νησιού σε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και φιλικό κλίμα ακούγοντας προσεκτικά τα όσα της ανέφεραν, αναφορικά με τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην λειτουργία της τοπικής αγοράς.

Στην Κίμωλο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη και στη συνέχεια συνομίλησε με τους ντόπιους, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα προβλήματα τους δηλώνοντας τους η κ. Μονογυιού ότι είναι δίπλα τους και ότι η επαφή και η συνεργασία μαζί τους θα έχει συνεχή διάρκεια και χρονικό ορίζοντα που θα ξεπέρνα την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

«Είμαι και θα είμαι εδώ ώστε μαζί να επιλύσουμε τα περισσότερα προβλήματα και με πίστη να διορθώσουμε παραλείψεις και λάθη του παρελθόντος», επισήμανε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Κατερίνα Μονογυιού.

Κατερίνα Μονογυιού

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr