Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας για τα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων

01 Νοεμβρίου 2023 16:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας για τα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού τοποθετήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, όπου τόσο η ίδια όσο και τρεις συμπολίτες μας, ο Δημήτρης, η Καίτη και ο Νότης, μοιράστηκαν τις τραυματικές βιωματικές εμπειρίες τους και τον πόνο που βίωσαν έχοντας χάσει δικούς τους ανθρώπους σε τροχαία δυστυχήματα.

Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση της κοινωνίας ώστε να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των θυμάτων σε τροχαία δυστυχήματα. Η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου της Επιτροπής και των εργασιών της με σκοπό να συμβάλλει στη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων κατά 50% έως το 2030. Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε ότι έχουμε χρέος ως πολίτες και ως βουλευτές να κάνουμε δράσεις στα σχολεία για να εκπαιδεύσουμε τους νέους ανθρώπους και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της οδικής ασφάλειας.

Παρακολουθήστε την τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας στο ακόλουθο βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=xf4C98ysMBc}

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή δήλωση του Δημάρχου και της Επάρχου Τήνου για το αποτέλεσμα της δίκης των 71 συμπολιτών μας σχετικά με τις ανεμογεννήτριες
  • Chevron-Hellenic Energy: Κυρώθηκαν οι συμβάσεις Ελλάδας - Chevron για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων - Μόνο η ΝΔ ψήφισε όλη τη συμφωνία
  • Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
  • Πάρος: Πρόσκληση Λογοδοσίας στις 20 Μαρτίου 2026
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)