Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στη Θεσσαλονίκη

05 Φεβρουαρίου 2024 13:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στη Θεσσαλονίκη

test2

test2

Με Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας από το Euro 2004 στην εκδήλωση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, συναντήσεις με Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ΣτέλιοΑγγελούδη

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποιείδιήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, 5 και 6 Φεβρουαρίου2024.
Ειδικότερα, ο Υπουργός θα παραβρεθεί σήμερα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΚ), καθώς και στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση, θα παραστούνσημαντικές αθλητικές προσωπικότητες, όπως η χρυσή Ολυμπιονίκης στον στίβο και Αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου, ο Ολυμπιονίκης στη γυμναστική, Βασίλης Τσολακίδης, ο Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης,οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο Ποδόσφαιρο Euro2004, Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Χαριστέας (Αντιπεριφερειάρχης) κ.ά.

Ο κ. Βρούτσης, θα παραστεί επίσης και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μακεδονικού Α.Σ., προσκεκλημένος του Προέδρου του Παύλου Ανδρώνη.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης: Πολύ σύντομα θα θεσμοθετήσουμε τα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και νότιες Κυκλάδες
  • Νέο τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Συμφωνία ή κόλαση, περιμένουμε μέχρι την Κυριακή την απάντησή σας
  • Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν από Κοπεγχάγη: Όσο υπάρχει το casus belli η Ελλάδα θα λέει «όχι» στη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE (Βίντεο)
  • Πότε έρχονται οι πρώτες μειώσεις στα ράφια (Βίντεο)
  • Ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑΛ Νάξου με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας ύψους 2,3 εκατ. €
  • Το πόθεν έσχες του βουλευτή Παύλου Σαράκη: Από 179.000 ευρώ το 2023, δήλωσε 18,4 εκατ. ευρώ το 2024