Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επαναλειτουργία της Βάσης Αεροδιακομιδών Σύρου από 1η Μαρτίου!

12 Μαρτίου 2024 21:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επαναλειτουργία της Βάσης Αεροδιακομιδών Σύρου από 1η Μαρτίου!

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Απάντηση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τη λειτουργία της Βάσης Αεροδιακομιδών της Σύρου, έλαβε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ ΜάρκοςΕμμ. Καφούρος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καφούρος στο πλαίσιο άσκησης Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, είχε καταθέσει στις 2/2/2024ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας, με την οποία ζητούσε την άμεση και απρόσκοπτη επαναλειτουργία της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ στη Σύρο, η οποία δεν λειτουργούσε για πάνω από εφτά μήνες.
Το γεγονός αυτό είχαν άλλωστε επισημάνει με επιστολές τους, από τον Αύγουστο 2023, οι δήμαρχοι των κυκλαδίτικων δήμων.
Στην υπ. Αριθμ. 7506 / 8-3-2024 απάντηση του Υπουργείου Υγείας, την οποία υπογράφει ο υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρεταισυγκεκριμένα ότι, «Μετά από νεότερη ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ, διατέθηκε από 01-03-2024 και μέχρι νεοτέρας, ελικόπτερο στη Βάση Αεροδιακομιδών της Σύρου».
Με τη γνωστοποίηση της απάντησης, ο κ. Καφούρος σχολίασε πως, «πρόκειται σαφώς για μια θετική εξέλιξη που επιτεύχθηκε μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες από τουςφορείς και όλους τους ανθρώπους των κυκλαδίτικων νησιών. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει επίσης πόσο σημαντική είναι η συλλογική δράση και συνεργασία βουλευτών, τοπικής αυτοδιοίκησης και αρμοδίων φορέων στην επίλυση των ζητημάτων των τοπικών κοινωνιών».

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)
  • Pulse: Στις 16,5 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ, είναι το 2ο μεγαλύτερο από το 2016 (Βίντεο)
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Πόσο τραβάει ένα κόμμα Καρυστιανού
  • Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για την έγκαιρη ανάρτηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Ανάφης
  • 505.217 ευρώ για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
  • Αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη Γροιλανδία - Οι κόκκινες γραμμές Κοπεγχάγης και Νουούκ (Βίντεο)