Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για μια ακόμη φορά, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, έκαναν διακριτή την παρουσία τους στην Foodexpo 2024

12 Μαρτίου 2024 21:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για μια ακόμη φορά, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, έκαναν διακριτή την παρουσία τους στην Foodexpo 2024

test2

test2

Δυναμική για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Foodexpo 2024 που έγινε στο Μetropolitan expo στην Αθήνα, με τα νησιά της να γίνονται και πάλι σημεία αναφοράς, ως προς την γαστρονομία, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων.

Με 37 παραγωγούς από τα νησιά Ροδο, Σύρο, Ναξο, Πάρο, Κω, Κέα, Σαντορίνη, Σίκινο, Λέρο, Άνδρο, Ηρωική Νήσο Κάσο, Σχοινούσα, Τήνο, Αμοργό, με τα προϊόντα τους να εκτίθενται στο περίπτερο που είχε μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον σκοπό της προβολής και της διάθεσης στη αγορά των θησαυρών αυτών που παράγονται στα νησιά μας.

Παράλληλα με την έκθεση η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου υπό τον Νίκο Χριστοφόρου γέμισε την ατμόσφαιρα της έκθεσης με αρώματα και γεύσεις του Αιγαίου.
Πρέπει να τονισθεί ότι 2000 επιχειρηματίες από 80 χώρες που έχουν στόχο τα Ελληνικά προϊόντα κατέκλυσαν την έκθεση και με την μέθοδο b2b συνήψαν εμπορικές συμφωνίες απευθείας με τους παραγωγούς που συμμετείχαν.

Κρασιά, Τυριά, αρτοσκευάσματα, λαδόπιτες, μέλια, μπύρες, αποστάγματα, βότανα, αλλαντικά,
μελεκούνια, ντουρμάες και άλλα τυποποιημένα παρασκευάσματα από τα νησιά μας είχαν την τιμητική τους αφού από αυτά οι σεφ της λέσχης μαγείρεψαν και μάγεψαν στην κυριολεξία τους επισκέπτες.

mediteranean 24

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Απάντηση του ΥΠΕΞ στη Ρηματική Διακοίνωση της Αιγύπτου για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών
  • Παραιτήθηκε από τη θέση Συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Κυβέρνηση έμπρακτα στο πλευρό των μαθητών της Αμοργού, της Ίου και της Σαντορίνης»
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση και τις δυσχέρειες στην εκτέλεση καθηκόντων των υπαλλήλων στους Δήμους των Κυκλάδων
  • Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ειδική αγωγή, την Ιερά Μονή Σινά και τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό.
  • Τριμερής Τουρκίας - Ιταλίας - Λιβύης σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με θολή ατζέντα και αποκλεισμούς