Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης.

01 Οκτωβρίου 2024 13:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης.

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, 1 και 2 Οκτωβρίου 2024, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα έχει συναντήσεις με το Δήμαρχο κ. Ν Ζώρζο, καθώς και την Έπαρχο Θήρας κ. Ι. Καραμολέγκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας κ. Χ. Δαρζέντα και φορείς του νησιού.
Επίσης, με την παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας καθώς και της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβειτο έργοασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας στο Επαρχείο, προκειμένου να υπάρξει προγραμματισμός και συντονισμός των επόμενων παρεμβάσεων που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ο κ. Λεονταρίτης θα παραστεί, επίσης, ως επίσημος προσκεκλημένος του Αθλητικού Ομίλου Θήρας στο αθλητικό τουρνουά βόλεϊ γυναικών,Νομίκεια 2024, που διοργανώνεται και με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)
  • Pulse: Στις 16,5 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ, είναι το 2ο μεγαλύτερο από το 2016 (Βίντεο)
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Πόσο τραβάει ένα κόμμα Καρυστιανού
  • Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για την έγκαιρη ανάρτηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Ανάφης
  • 505.217 ευρώ για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
  • Αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη Γροιλανδία - Οι κόκκινες γραμμές Κοπεγχάγης και Νουούκ (Βίντεο)