Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Δήμου Τήνου με την ΕΠΑΨΥ για την Υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Ψυχικής Υγείας

07 Οκτωβρίου 2024 14:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΗΝΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΑΨΥ
Συνάντηση Δήμου Τήνου με την ΕΠΑΨΥ για την Υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Ψυχικής Υγείας

test2

test2

Στο Δημαρχείο Τήνου πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά, με τον Επιστημονικό Υπέυθυνο και μέλη του Κλιμακίου Τήνου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της συνεργασίας, ενώ παράλληλα τέθηκαν νέοι στόχοι και δράσεις για την ενίσχυση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στον Δήμο Τήνου. Ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, πρότεινε τη συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου στις μελλοντικές πρωτοβουλίες, ενισχύοντας έτσι το δίκτυο υποστήριξης Ψυχικής Υγείας, που προσφέρεται στους πολίτες του νησιού.

Επιπλέον, ο κ. Κροντηράς εισηγήθηκε τη διοργάνωση ημερίδας με θέματα ψυχικής υγείας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, ενώ συζητήθηκαν και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με τοπικούς φορείς υγείας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία δέσμευση για συνεχή συνεργασία και την υλοποίηση νέων δράσεων που θα ενισχύσουν την ψυχοκοινωνική φροντίδα σε όλο το φάσμα του νησιού.

Ο Δήμος Τήνου παραμένει αφοσιωμένος στη στήριξη των ευπαθών ομάδων και στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας για όλους τους πολίτες.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος Πιερρακάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
  • Τραμπ σε Ιράν: Σας προειδοποίησα ότι έρχονται τα χειρότερα - Κάντε συμφωνία τώρα πριν χάσετε τα πάντα
  • Στη Γιορτή της Αγκινάρας στην Τήνο η Άννα Διαμαντοπούλου
  • Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Πάρο
  • Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Ουδεμία έκπληξη για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη
  • Χρηστή Διοίκηση και Διαφάνεια σε όλα τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα με νέα διαδικασία σύναψης Μισθώσεων και Παραχωρήσεων