Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα στην Βουλή για την εξακολούθηση λειτουργίας του τμήματος Πάρου της Σ.Α.Ε.Κ. Σύρου

08 Οκτωβρίου 2024 00:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα στην Βουλή για την εξακολούθηση λειτουργίας του τμήματος Πάρου της Σ.Α.Ε.Κ. Σύρου

test2

test2

Αναφορά στην Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με θέμα: «Έγκριση λειτουργίας τμήματος Πάρου της Σ.Α.Ε.Κ. Σύρου».

Ο κ. Φόρτωμας στην αναφορά του, που απευθύνεται προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, σημειώνει ότι η λειτουργία του Τομέα της Σ.Α.Ε.Κ. Σύρου στην Πάρο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)» ήταν καθ’ όλα επιτυχής και το αίτημα για συνέχιση της λειτουργίας του υποστηρίζεται και από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου.
Περαιτέρω, ο βουλευτής στην αναφορά του, επισημαίνει ότι ο κ. Δήμαρχος Πάρου στο έγγραφό του αναδεικνύει την σημασία εξακολούθησης του εν λόγω τμήματος, συνδέοντάς την λειτουργία του με το γεγονός ότι η Πάρος αποτελεί προορισμό που διακρίνεται για την υψηλή τουριστική κίνηση και την ανάγκη για αποτελεσματική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, προϋπόθεση για τις οποίες είναι η κατάλληλη κατάρτιση επαγγελματιών και εργαζόμενων στον τομέα της εστίασης.
Τέλος, ο κ. Φόρτωμας απηύθυνε στον αρμόδιο Υπουργό το ερώτημα: σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί το Υπουργείο στην κατεύθυνση της συνέχισης λειτουργίας του Τομέα της Σ.Α.Ε.Κ. Σύρου στην Πάρο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)».

.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Επιμένει σε δασμούς 50% στην ΕΕ ο Τραμπ, απειλεί με 25% και τη Samsung μετά την Apple
  • Τραμπ: Δασμοί 50% στην Ευρωπαϊκή Ένωση από 1η Ιουνίου
  • Μητσοτάκης στο CNBC: Στόχος νέες μειώσεις φόρων και αύξηση μισθών -Έχουμε μια ελκυστική ιστορία για τους ξένους επενδυτές (Βίντεο)
  • Γκάλοπ Opinion Poll: Επτακομματική Βουλή – Τι λένε οι πολίτες για τα Τέμπη (Bίντεο)
  • Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα εισηγηθεί την αναθεώρηση του άρθρου για την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων (Βίντεο)
  • Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου