Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάρκος Εμμ. Καφούρος: «Το σημερινό νομοσχέδιο φέρνει ρυθμίσεις που οι κάτοικοι και οι φορείς στις νησιωτικές περιοχές, χρόνια αναμέναμε (Bίντεο)

24 Οκτωβρίου 2024 13:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΑΦΟΥΡΟΣ
Μάρκος Εμμ. Καφούρος: «Το σημερινό νομοσχέδιο φέρνει ρυθμίσεις που οι κάτοικοι και οι φορείς στις νησιωτικές περιοχές, χρόνια αναμέναμε (Bίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος κατά τη συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο περιλαμβάνει διατάξεις για την επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, την παροχή κινήτρων και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Ο κ. Καφούρος αναφέρθηκε στην ενίσχυση του κριτηρίου της εντοπιότητας για τους μόνιμους κατοίκους των νησιωτικών Δήμων της Χώρας, μέτρο που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των υπηρεσιών στα νησιά.
Αποτελούν ρυθμίσεις, «που τόσο οι κάτοικοι όσο και οι φορείς στις νησιωτικές περιοχές, χρόνια τώρα αναμέναμε, τα χαιρετίζουμε και τα επικροτούμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την Τροπολογία που κατέθεσε και αφορούσε στην «Ίδρυση Ηφαιστειολογικού Παρατηρητηρίου στο Δήμο Θήρας», έναν βραχίονα επιστημονικής παρακολούθησης του ηφαιστείου από τα πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα.
Μάλιστα, κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό να υιοθετήσει την τροπολογία, ευχόμενος να μην συμβεί ανάλογο περιστατικό της ηφαιστειακής κρίσης της περιόδου 2011-2012, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία.

{https://youtu.be/1OQPWvO2g7Q}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μάρκος Καφούρος: Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του καταστήματος των ΕΛΤΑ στη Μήλο
  • O Εμμανουήλ Σκοπελίτης νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Σύρου
  • Υπογράφηκε, από τον Γιάννη Βρούτση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Προγραμματική Σύμβαση της ολοκλήρωσης ενός ακόμα σημαντικού Έργου αναγέννησης αθλητικής εγκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα
  • Το μήνυμα του νέου προέδρου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Ν.Δ. Στάθη Μπαρμπούνη
  • Επανέρχονται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους (Βίντεο)
  • Μητσοτάκης: Απόφασή μας να στηρίξουμε τις οικογένειες με παιδιά - Οι τράπεζες να στηρίζουν τα νέα ζευγάρια για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι