Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κατερίνα Μονογυιού κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή για τις ΔΕΥΑ Πάρου, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σύρου

29 Οκτωβρίου 2024 15:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Κατερίνα Μονογυιού κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή για τις ΔΕΥΑ Πάρου, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σύρου

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, αναφορικά με το ζήτημα των σχεδιαζόμενων συγχωνεύσεων των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) των νησιών της Πάρου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σύρου.

Οι συγκεκριμένες ΔΕΥΑ έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία, προσφέροντας ουσιαστικά στις τοπικές κοινωνίες των Κυκλάδων. Είναι οικονομικά εύρωστες και κερδοφόρες, συνεισφέροντας διαχρονικά μέσα από σημαντικά έργα στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και την υποστήριξη των τοπικών δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης. Παράλληλα, έχουν επιτύχει την υλοποίηση νέων εγκαταστάσεων αφαλάτωσης και επεξεργασίας λυμάτων, καλύπτοντας ζωτικές ανάγκες των νησιών και στηρίζοντας την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής.
Με την Ερώτησή της, η κα Μονογυιού ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να ενημερωθεί σχετικά με τα σχέδια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το μέλλον των ΔΕΥΑ Πάρου, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σύρου.
Η κα Μονογυιού προσβλέπει σε μία θετική και εποικοδομητική ανταπόκριση από τον Υπουργό και τονίζει την ανάγκη προστασίας και ενίσχυσης των ΔΕΥΑ των Κυκλάδων.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • ΚΠΙΣΝ: Ενα οικοσύστημα φωτός και ήχου, χριστουγεννιάτικη αγορά -Δωρεάν σινεμά, άλλη ταινία κάθε βράδυ
  • O Εμμανουήλ Σκοπελίτης νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Σύρου
  • Υπογράφηκε, από τον Γιάννη Βρούτση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Προγραμματική Σύμβαση της ολοκλήρωσης ενός ακόμα σημαντικού Έργου αναγέννησης αθλητικής εγκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα
  • Το μήνυμα του νέου προέδρου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Ν.Δ. Στάθη Μπαρμπούνη
  • Επανέρχονται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους (Βίντεο)
  • Μητσοτάκης: Απόφασή μας να στηρίξουμε τις οικογένειες με παιδιά - Οι τράπεζες να στηρίζουν τα νέα ζευγάρια για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι