Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατερίνα Μονογυιού: Άμεση Ανάγκη για Πυροσβεστικό Όχημα στην Ανάφη – Παρέμβαση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

04 Φεβρουαρίου 2025 16:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ
Κατερίνα Μονογυιού: Άμεση Ανάγκη για Πυροσβεστικό Όχημα στην Ανάφη – Παρέμβαση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

test2

test2

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Μονογυιού, κατέθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, ζητώντας την άμεση παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στον Δήμο Ανάφης.

Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε σε συνέχεια επιστολής του Δημάρχου Ανάφης, κ. Ιάκωβου Ρούσσου, ο οποίος τόνισε την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών πολιτικής προστασίας του νησιού. Λόγω της γειτνίασής της με τη Σαντορίνη, η Ανάφη βρίσκεται σε περιοχή με αυξημένη σεισμική δραστηριότητα, καθιστώντας ζωτικής σημασίας την ύπαρξη επαρκών μέσων για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και εκτάκτων αναγκών.

Η κα Μονογυιού υπογράμμισε ότι η γεωγραφική θέση της Ανάφης, σε συνδυασμό με την περιορισμένη υφιστάμενη υποδομή, καθιστούν απαραίτητη την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος στο νησί. Η προσθήκη ενός επιπλέον πυροσβεστικού οχήματος θα ενισχύσει σημαντικά την επιχειρησιακή ετοιμότητα και θα συμβάλει στην προστασία των κατοίκων και του φυσικού περιβάλλοντος.

«Η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία του φυσικού πλούτου των νησιών μας είναι αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες. Είμαι βέβαιη ότι το αρμόδιο Υπουργείο θα εξετάσει το αίτημα με τη δέουσα προσοχή και θα προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες», δήλωσε η κα Μονογυιού.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σε Νάξο και Σχοινούσα ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης
  • Επίσκεψη Δημάρχου Πάρου στα έργα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς
  • Πέθανε ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων Γιώργος Παπαμανώλης
  • Η εμπορευματοποίηση και η ιδιωτικοποίηση του νερού πίσω από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις
  • Κατερίνα Μονογυιού: Προστατεύουμε τη Μύκονο από αυθαίρετες παρεμβάσεις
  • Ορκίστηκαν ο νέος υπουργός Μετανάστευσης Θάνος Πλεύρης και τρεις υφυπουργοί