Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και επικράτησε της Μπουντούτσνοστ με 87-67 και εκμεταλλευόμενος την ήττα της Μπασκόνια κατέληξε στην 6η θέση της Euroleague, γεγονός που τον φέρνει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ξανά στα πλέι οφ. Έγραψε ιστορία ο Καλάθης με μυθικό triple double.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι δύο λιμενικοί, συνοδεία εισαγγελέα, πραγματοποιούσαν έρευνα σε οικία στην περιοχή - Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού - Οι αντιεξουσιαστές απέσπασαν το τσαντάκι με το όπλο και του δεύτερου λιμενικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαγωνίστηκαν σε ένα μοναδικό πρωτάθλημα ζωής! Εκπαιδεύτηκαν στην εφαρμογή δεξιοτήτων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα «Kids Save Lives Championship» κατορθώνοντας να μπουν στην τελική τετράδα μεταξύ 16 διαγωνιζόμενων Λυκείων από ολόκληρη τη χώρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα σε λίγο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ. Μεγάλα κέρδη υπόσχεται ο ΟΠΑΠ στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 7 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που προέρχονται από κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει να επισκεφθεί την Πάρο και ενδεχομένως και τη Νάξο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία νίκη τόσο στις εθνικές όσο και στις ευρωεκλογές για την Νέα Δημοκρατία, δίνει η νέα δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου συμμετέχει επιτυχώς ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο BLUE ISLANDS με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης του όγκου των αποβλήτων που προκύπτουν από την κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών κατά τη τουριστική περίοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΕΚ ενέκρινε βελτιωμένα μέτρα για το μελλοντικό Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας, διασφαλίζοντας τα βιώσιμα αλιευτικά αποθέματα και τα μέσα διαβίωσης των ψαράδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ξερα "Βούτσι", ένα περίπου ν.μ από το λιμάνι του Γαΐου Παξών, προσέκρουσε το ρυμουλκό Αγιος Νικόλαος, το μεσημέρι της Πέμπτης..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos